Tuotteet

Edustamiimme merkkeihin kuuluvat mm. Huqsvarna, Honda ja Klippo. Meiltä löydät myymiimme tuotteisiin myös varaosia, tarvikkeita ja varusteita - lähes kaikkea mitä tarvitset metsän ja puutarhan hoitoon!

HONDA

HONDA

Maailman suurimman moottorivalmistajan, Hondan Power-tuotteisiin kuuluvat ruohonleikkurit, trimmerit, ajoleikkurit, jyrsimet, generaattorit, lumilingot, vesipumput ja paikallismoottorit. Niistä jokainen tuoteryhmä tarjoaa laajan malliston sekä yksityis- että ammattikäyttöön.


selaa Hondan mallistoa
HONDA HONDA HONDA HONDA
ECHO

ECHO

Echo on ympäri maailman tunnettu valmistaja, joka tuottaa laadukkaita ja luotettavia laitteita niin vaativille kuluttajille kuin ammattilaisen tarpeisiin. Echon pääajatus on valmistaa kannettavia 2-tahti moottoreilla varustettuja laitteita.


Selaa Echon mallistoa
KLIPPO

KLIPPO

Klippo-valikoimaan kuuluu erilaisia ruohonleikkureita, vetäviä ja työnnettäviä, Honda- tai Briggs & Stratton -moottorilla varustettuja, kerääviä tai alle jättäviä bioleikkureita. Leikkuuleveydet vaihtelevat pienimmän polttomoottorikäyttöisen Triumph-mallin 42 cm:stä suurimman Comet-leikkurin 53 cm:in.


selaa Klippo-mallistoa

KLIPPO KLIPPO
Husqvarna moottorisahat

Husqvarna moottorisahat

Husqvarnan moottorisahavalikoima tarjoaa alan edistyksellisimpiä ratkaisuja. Valikoima sisältää sekä isoja että pieniä malleja puunkaatoon, oksimiseen ja polttopuiden sahaukseen.

selaa sahoja
Husqvarna moottorisahat Husqvarna moottorisahat Husqvarna moottorisahat
Husqvarna raivaussahat

Husqvarna raivaussahat

Tehokkaat ja tasapainoiset raivaussahat on tehty vaativaan metsätyöhön ja pitkäkestoiseen käyttöön. Moottori on suunniteltu maksimaalisen tehokkaaksi, mutta samalla sen tekniikka vähentää sekä tärinää että polttoaineenkulutusta.

selaa raivaussahoja

Husqvarna raivaussahat Husqvarna raivaussahat
Husqvarna puhaltimet

Husqvarna puhaltimet

Helppokäyttöisiä puhaltimia on helppo hallita. Kaikki mallit, kannettavista reppumalleihin, puhdistavat kätevästi jalkakäytävät ja imuroivat lehdet, leikkuujätteen ja roskat terassilta, autotallin edustalta ja räystäskouruista. Selässä kannettaviin malleihin kuuluu lantiovyöllä ja leveillä olkahihnoilla varustetut valjaat, jotka vähentävät selkään kohdistuvaa kuormitusta.

selaa puhaltimia
Husqvarna puhaltimet Husqvarna puhaltimet Husqvarna puhaltimet
Husqvarna pensasleikkurit

Husqvarna pensasleikkurit

..

selaa pensasleikkureita
Husqvarna pensasleikkurit Husqvarna pensasleikkurit
Husqvarna tasoleikkurit

Husqvarna tasoleikkurit

Kauniin nurmikon takaamiseksi tarvitaan ruohonleikkuri, joka pystyy leikkaamaan myös epäsäännöllisen muotoisia alueita ja jyrkkiä rinteitä. Laaja valikoimamme sisältää monenlaisia ruohonleikkureita, joiden leikkuumenetelmät on sovitettu vastaamaan erilaisia vaatimuksia. Joissakin malleissa on myös AWD-nelivetotoiminto.

selaa tasoleikkureita
Husqvarna tasoleikkurit Husqvarna tasoleikkurit
Husqvarna akkutuotteet

Husqvarna akkutuotteet

Husqvarnan uusi kannettavien akkutuotteiden valikoima mahdollistaa haastavien viherrakennustöiden tekemisen bensiinimoottorin suorituskyvyllä , ilman pakokaasuja, melua ja lähes täysin ilman tärinää.
Uusien laitteiden hankkiminen on myös helppoa, sillä sama akku ja laturi sopii kaikkiin kannettaviin koneisiin.


selaa akkutuotteita
Husqvarna akkutuotteet Husqvarna akkutuotteet Husqvarna akkutuotteet
Husqvarna robottiruohonleikkurit

Husqvarna robottiruohonleikkurit

Jos haluat täydellisen nurmikon tekemättä yhtään mitään, on Automower® sinulle oikea kone! Hiljainen, sähkövoimaa hyödyntävä ja täysin automaattinen leikkuri, joka tekee työnsä silloin, kun haluat ja jättää sinulle aikaa muuhun. Automower® leikkaa koko ajan liikkuen leikattavalla alueella hiljaa ja epäsäännöllisen liikeradan mukaan. Lyhyt leikkuujäte palautuu nurmikon luontaiseksi lannoitteeksi. Sähkökäyttöinen Automower® on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Se on täysin päästötön ja kuluttaa vain vähän energiaa.

selaa robottileikkureita
Husqvarna etuleikkurit

Husqvarna etuleikkurit

Takarunko-ohjauksella, loistavilla hallintaominaisuuksilla ja eteen asennetulla leikkuulaitteella varustettu helposti ohjattava, tehokas Rider tarjoaa ajonautintoa ja tekee työstä hauskempaa, ympäri vuoden. Sillä pääsee leikkaamaan ketterästi lähes kaikkialta.

selaa etuleikkureita
Husqvarna etuleikkurit Husqvarna etuleikkurit Husqvarna etuleikkurit Husqvarna etuleikkurit
Husqvarna puutarhatraktorit

Husqvarna puutarhatraktorit

Laaja lisälaitevalikoima ja koneen tarjoamat leikkuumenetelmävaihtoehdot tekevät Husqvarnan puutarhatraktoreista todella monikäyttöisiä. Ne ovat ihanteellisia apuvälineitä tehokkaaseen nurmikonhoitoon ja moniin erilaisiin työtehtäviin ympäri vuoden.

selaa puutarhatraktoreita
Husqvarna puutarhatraktorit Husqvarna puutarhatraktorit Husqvarna puutarhatraktorit
Husqvarna jyrsimet

Husqvarna jyrsimet

Puutarhojen ja viheralueiden maaperä vaatii huolenpitoa siinä missä nurmikkokin. Mitä paremmin maaperää hoidetaan, sitä runsaammin se kasvaa ja kukoistaa. Husqvarnan puutarhajyrsinten valikoimasta on helppo löytää kone jokaiseen tarpeeseen. Monipuoliset jyrsimet ovat vankkoja ja soveltuvat kaikenlaisen maaperän muokaamiseen.

selaa jyrsimiä
Husqvarna jyrsimet Husqvarna jyrsimet Husqvarna jyrsimet