Ale!

GARDENA TELESKOOPPINEN AKKUPENSASLEIKKURI THS 42/18V P4A

199,90 

Tuotekuvaus

Akkukäyttöinen pensasleikkuri teleskooppivarrella korkeiden pensaiden leikkuuseen

Korkeat pensasaidat tarjoavat yksityisyyttä, mutta myös ne vaativat aika ajoin leikkaamista. Ratkaisu on GARDENAn akkukäyttöinen teleskooppivarrella varustettu pensasleikkuri THS 42/18V P4A. Sillä leikkaat helposti jopa kolme metriä korkeat pensasaidat. Voit unohtaa leikkaamisen huojuvilta tikkailta, sillä teleskooppipensasleikkuri mahdollistaa turvallisen leikkaamisen tukevasti maassa seisten ilman virtakaapeleiden varomista.

Selkeä LED-valo kertoo koko ajan akun varaustason. Voit leikata mukana tulevalla akulla yhdellä latauksella jopa 100 minuuttia tai vastaavasti 250 neliömetriä pensasaitaa. Teleskooppivarrella varustettu pensasleikkuri painaa vain 3,4 kiloa akun kanssa, siinä on ergonomisesti muotoiltu kahva ja sen painopiste on optimaalinen. Leikkuri istuu siten mukavasti ja tukevasti käteen myös silloin, kun teleskooppivarsi on säädetty pisimpään asentoon. Näin pystyt hyödyntämään koko kolmen metrin ulottuvuuden. Haluatko leikata pensasaidan päältä? Ei ongelmaa: pensasleikkurin päätä voidaan kääntää – tästä on hyötyä myös maanpeitekasvien leikkaamisessa. Ei siis enää kyykistymistä ja polvien rasittamista. Leikkuri katkaisee helposti jopa 16 millimetrin paksuiset oksat: optimoitu terägeometria varmistaa, että leikkaaminen on tehokasta ja siistiä. 42 cm:n levyisellä terällä siistit pensasaitasi helposti koko leveydeltä. Jos haluat kuljettaa teleskooppivarrella varustettua pensasleikkuria tai siirtää sen säilytykseen, voit purkaa sen kahteen osaan helposti ilman työkaluja.

GARDENAn käyttövalmis teleskooppivarrella varustettu akkukäyttöinen pensasleikkuri THS 42/18V P4A toimitetaan laturin ja 18 V:n POWER FOR ALL -akun kanssa. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä alliansseista. Akku on siten yhteensopiva kodin ja puutarhan monien muiden laitteiden kanssa, joten sinun ei enää tarvitse ostaa akkua jokaiselle laitteelle erikseen. Säästät rahaa ja laitteiden käyttö on aina joustavaa! Passion powered by GARDENA – akkukäyttöiset puutarhakoneet, jotka antavat tilaa luovuudelle.

Akun jännite
18 V
Akun tyyppi
Li-Ion
Terän pituus
42 cm
Terän väli
16 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GARDENA TELESKOOPPINEN AKKUPENSASLEIKKURI THS 42/18V P4A”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotehaku