02 7318 466 040 573 4466 info@kone-ruuskanen.fi MA–PE 8.30–17.00, LA 10-14

Verkkokauppa


Chain Sharp CS-X 4,8mm viilaohjain teräketjuille

Tuotenro: CS0391
35.90 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

Chain Sharp CS-X 4,8mm viilaohjain teräketjuille


Sisältää pyörö- ja lattaviilan.Koko 4,8mm Sopii 325” ja 3/8” teräketjuille.

  • Moottorisahan teräketjun teroitus on nyt helppoa - Chain Sharp CS-X viilanohjain on yksinkertasesti tehokkain työkalu teräketjun teroittamiseen. Samalla työnnöllä viilaat sekä leikkaavan hampaan että syvyydenrajoittimen. Katso taulukko oikean kokoisen viilanohjaimen valitsemiseksi.


    CS-X teroitin koostuu kahdesta pyöröviilasta sekä yhdestä syvyydensäätöhampaan viilasta. Ohjaimella on nopea viilata molemman puolen hampaat helposti laitetta kääntämällä. Itse ohjaimen muoto mahdollistaa tarkan työskentelyn, ja teroituskulma on aina automaattisesti 30 astetta. Näin kokematonkin teroittaja saa aikaan hyvin purevia teräketjuja. Halutessasi voit käyttää ohjainta myös ilman syvyydensäätöhampaan alennusviilaa, jolloin voit itse määrittää haluamasi syvyydensäätöhampaan korkeuden perinteistä lattaviilaa käyttämällä. Katso alla oleva opastusvideo 🙂

    Sekä pyörö- että syvyydensäätöhampaan alennusviilaa löytyy erikseen, ja ne on helppo vaihtaa ilman työkaluja. Valitse koko. Viilanohjain toimitetaan kätevässä suojapussukassa käyttöohjeineen.
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten