02 7318 466 040 573 4466 info@kone-ruuskanen.fi MA–PE 8.30–17, LA 10-14, HEINÄKUUN LAUANTAIT SULJETTU

Tuotteet


Laadukkaat moottorisahat ja puutarhan pienkoneet

Laadukkaaseen tuotevalikoimaamme kuuluvat metsän- ja puutarhanhoitoon tarvittavat pienkoneet. Valikoimastamme löydät myös varaosat myymiimme tuotteisiin sekä tarvikkeet ja varusteet – siis lähes kaiken, mitä metsän- ja puutarhanhoidossa tarvitset!

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Husqvarna, Honda, Klippo, Echo, MTD ja Aspen.

Myymälästä kaikki tuotteet käyttövalmiina – kaikilla tuotteillamme on myös takuu.

Husqvarna

Kaikkien tuntema Husqvarna on ruotsalainen monialayritys, joka on yli 325 vuoden ajan omistautunut kehittämään kuluttajille sekä ammattilaisille tehokkaita ja turvallisia työkaluja metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon.

Husqvarna-tuotteet verkkokaupassa

Moottorisahat

Husqvarnan moottorisahavalikoima tarjoaa alan edistyksellisimpiä ratkaisuja. Valikoima sisältää sekä isoja että pieniä malleja puunkaatoon, oksimiseen ja polttopuiden sahaukseen.

Selaa sahoja

Raivaussahat

Tehokkaat ja tasapainoiset raivaussahat on tehty vaativaan metsätyöhön ja pitkäkestoiseen käyttöön. Moottori on suunniteltu maksimaalisen tehokkaaksi, mutta samalla sen tekniikka vähentää sekä tärinää että polttoaineenkulutusta.

Selaa raivaussahoja

Puhaltimet

Helppokäyttöisiä puhaltimia on helppo hallita. Kaikki mallit, kannettavista reppumalleihin, puhdistavat kätevästi jalkakäytävät ja imuroivat lehdet, leikkuujätteen ja roskat terassilta, autotallin edustalta ja räystäskouruista. Selässä kannettaviin malleihin kuuluu lantiovyöllä ja leveillä olkahihnoilla varustetut valjaat, jotka vähentävät selkään kohdistuvaa kuormitusta.

Selaa puhaltimia

Pensasleikkurit

Tasoleikkurit

Kauniin nurmikon takaamiseksi tarvitaan ruohonleikkuri, joka pystyy leikkaamaan myös epäsäännöllisen muotoisia alueita ja jyrkkiä rinteitä. Laaja valikoimamme sisältää monenlaisia ruohonleikkureita, joiden leikkuumenetelmät on sovitettu vastaamaan erilaisia vaatimuksia. Joissakin malleissa on myös AWD-nelivetotoiminto.

Selaa tasoleikkureita

Akkutuotteet

Husqvarnan uusi kannettavien akkutuotteiden valikoima mahdollistaa haastavien viherrakennustöiden tekemisen bensiinimoottorin suorituskyvyllä , ilman pakokaasuja, melua ja lähes täysin ilman tärinää.
Uusien laitteiden hankkiminen on myös helppoa, sillä sama akku ja laturi sopii kaikkiin kannettaviin koneisiin.

Selaa akkutuotteita

Robottiruohonleikkurit

Jos haluat täydellisen nurmikon tekemättä yhtään mitään, on Automower® sinulle oikea kone! Hiljainen, sähkövoimaa hyödyntävä ja täysin automaattinen leikkuri, joka tekee työnsä silloin, kun haluat ja jättää sinulle aikaa muuhun. Automower® leikkaa koko ajan liikkuen leikattavalla alueella hiljaa ja epäsäännöllisen liikeradan mukaan. Lyhyt leikkuujäte palautuu nurmikon luontaiseksi lannoitteeksi. Sähkökäyttöinen Automower® on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Se on täysin päästötön ja kuluttaa vain vähän energiaa.

Selaa robottileikkureita

Etuleikkurit

Takarunko-ohjauksella, loistavilla hallintaominaisuuksilla ja eteen asennetulla leikkuulaitteella varustettu helposti ohjattava, tehokas Rider tarjoaa ajonautintoa ja tekee työstä hauskempaa, ympäri vuoden. Sillä pääsee leikkaamaan ketterästi lähes kaikkialta.

Selaa etuleikkureita

Puutarhatraktorit

Laaja lisälaitevalikoima ja koneen tarjoamat leikkuumenetelmävaihtoehdot tekevät Husqvarnan puutarhatraktoreista todella monikäyttöisiä. Ne ovat ihanteellisia apuvälineitä tehokkaaseen nurmikonhoitoon ja moniin erilaisiin työtehtäviin ympäri vuoden.

Selaa puutarhatraktoreita

Jyrsimet

Puutarhojen ja viheralueiden maaperä vaatii huolenpitoa siinä missä nurmikkokin. Mitä paremmin maaperää hoidetaan, sitä runsaammin se kasvaa ja kukoistaa. Husqvarnan puutarhajyrsinten valikoimasta on helppo löytää kone jokaiseen tarpeeseen. Monipuoliset jyrsimet ovat vankkoja ja soveltuvat kaikenlaisen maaperän muokaamiseen.

Selaa jyrsimiä

Klippo

Klippo-valikoimaan kuuluu erilaisia ruohonleikkureita, vetäviä ja työnnettäviä, Honda- tai Briggs & Stratton -moottorilla varustettuja, kerääviä tai alle jättäviä bioleikkureita. Leikkuuleveydet vaihtelevat pienimmän polttomoottorikäyttöisen Triumph-mallin 42 cm:stä suurimman Comet-leikkurin 53 cm:in.

Selaa Klippon mallistoa Klippo-tuotteet verkkokaupassa

Honda

Maailman suurimman moottorivalmistajan, Hondan Power-tuotteisiin kuuluvat ruohonleikkurit, trimmerit, ajoleikkurit, jyrsimet, generaattorit, lumilingot, vesipumput ja paikallismoottorit. Niistä jokainen tuoteryhmä tarjoaa laajan malliston sekä yksityis- että ammattikäyttöön.

Selaa Hondan mallistoa Honda-tuotteet verkkokaupassa

Echo

Echo on ympäri maailman tunnettu valmistaja, joka tuottaa laadukkaita ja luotettavia laitteita niin vaativille kuluttajille kuin ammattilaisen tarpeisiin. Echon pääajatus on valmistaa kannettavia 2-tahti moottoreilla varustettuja laitteita.

Selaa Echon mallistoa Echo-tuotteet verkkokaupassa

MTD

MTD Products on yksi maailman suurimmista puutarhakoneiden valmistajista, joka valmistaa laadukkaita MTD-, Yard-Man- ja Cub Cadet -tuotteita tehtaissaan Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa. MTD tarjoaa monipuolisen ja laajan puutarhakoneiden valikoiman, josta löytyy jokaiselle jotakin – ensikäyttäjien perusmalleista aina suorituskykyisempiin vaativan käyttäjän koneisiin.

Selaa MTD:n mallistoa MTD-tuotteet verkkokaupassa

Aspen 2 on ilmajäähdytteisten kaksitahtimoottoreiden alkylaattibensiini, joka on kehitetty yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Aspen 2 on valmiiksi sekoitettu ja sisältää 2 % ympäristöystävällistä Aspenin kaksitahtiöljyä.

Aspen alkylaattibensiini

  • 99% puhtaampaa kuin tavallinen bensiini
  • Pitää moottorin puhtaampana ja tekee sitä helpommin käynnistettävän
  • Täydellistä suoritustehoa useimmille puutarhakoneille, kuten ruohonleikkureille, aitaleikkureille, trimmereille, raivaussahoille, puutarhajyrsimille ja lumilingoille
  • Voidaan varastoida pitkään laadun heikkenemättä, minkä ansiosta moottori käynnistyy helposti seisontakausien jälkeenkin

Saatavana myös Aspen 4, nelitahtimoottoreille ja Aspen D, dieselmoottoreille.

Tuote ei ole saatavilla verkkokaupassa.