02 7318 466 | 040 573 4466 | [email protected] | MA-PE 8.30-17.00 LA 10.00-13.00 | LA 3.5. ja 10.5. 9.00-14.00

Laadukkaat moottorisahat ja puutarhan pienkoneet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat metsän- ja puutarhanhoitoon tarvittavat pienkoneet.

Alan parhaat tuotemerkit ja alkuperäiset varaosat

Valikoimastamme löydät myös varaosat myymiimme tuotteisiin sekä tarvikkeet ja varusteet – siis lähes kaiken, mitä metsän- ja puutarhanhoidossa tarvitset!

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Husqvarna, Honda, Cramer, Echo, MTD ja Aspen.

Myymälästä kaikki tuotteet käyttövalmiina – kaikilla tuotteillamme on myös takuu.

Laadukkaat ruohonleikkutit , moottorisahat, robottileikkurit , pensas-sahat sekä muut puutarhan pienkoneet löydät suoraan verkkokaupastamme.

Husqvarna moottorisahat

Husqvarna

Kaikkien tuntema Husqvarna on ruotsalainen monialayritys, joka on yli 325 vuoden ajan omistautunut kehittämään kuluttajille sekä ammattilaisille tehokkaita ja turvallisia työkaluja metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon.

Cramer

Cramer on perustamisvuodestaan 1835 lähtien tähdännyt johtavaksi laitevalmistajaksi ammattimaisissa puutarhakoneissa. Me kehitämme jatkuvasti tuotteita ammattilaisten vaatimusten täyttämiseksi, jopa kaikista vaativimpiin olosuhteisiin. Cramerin valitseminen on älykäs investointi, joka luo pitkäaikaista turvaa. Lupauksemme on tulevaisuuden kestävä konsepti, mikä tarkoittaa sitä, että akkukäyttöinen järjestelmä sopii yhteen myös tulevien tuotteiden kanssa.

Honda Power-ruohonleikkurit

Honda

Maailman suurimman moottorivalmistajan, Hondan Power-tuotteisiin kuuluvat ruohonleikkurit, trimmerit, ajoleikkurit, jyrsimet, generaattorit, lumilingot, vesipumput ja paikallismoottorit. Niistä jokainen tuoteryhmä tarjoaa laajan malliston sekä yksityis- että ammattikäyttöön.

Echo

Echo on ympäri maailman tunnettu valmistaja, joka tuottaa laadukkaita ja luotettavia laitteita niin vaativille kuluttajille kuin ammattilaisen tarpeisiin. Echon pääajatus on valmistaa kannettavia 2-tahti moottoreilla varustettuja laitteita.

MTD

MTD Products on yksi maailman suurimmista puutarhakoneiden valmistajista, joka valmistaa laadukkaita MTD-, Yard-Man- ja Cub Cadet -tuotteita tehtaissaan Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa. MTD tarjoaa monipuolisen ja laajan puutarhakoneiden valikoiman, josta löytyy jokaiselle jotakin – ensikäyttäjien perusmalleista aina suorituskykyisempiin vaativan käyttäjän koneisiin.

Aspen 2

Aspen 2 on ilmajäähdytteisten kaksitahtimoottoreiden alkylaattibensiini, joka on kehitetty yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Aspen 2 on valmiiksi sekoitettu ja sisältää 2 % ympäristöystävällistä Aspenin kaksitahtiöljyä.


Aspen alkylaattibensiini

  • 99% puhtaampaa kuin tavallinen bensiini
  • Pitää moottorin puhtaampana ja tekee sitä helpommin käynnistettävän
  • Täydellistä suoritustehoa useimmille puutarhakoneille, kuten ruohonleikkureille, aitaleikkureille, trimmereille, raivaussahoille, puutarhajyrsimille ja lumilingoille
  • Voidaan varastoida pitkään laadun heikkenemättä, minkä ansiosta moottori käynnistyy helposti seisontakausien jälkeenkinSaatavana myös Aspen 4, nelitahtimoottoreille ja Aspen D, dieselmoottoreille.

Tuote ei ole saatavilla verkkokaupassa.

Tuotehaku